MBOpartners

MBO Partners osana OP:n ja Evershedsin webinaaria

Webinaari ti 3.10.2023 klo. 17.00: Yrityskaupat, rahoitus ja vastuullisuus – yhteistyössä OP Uusimaa ja Eversheds Asianajotoimisto

MBO Partnersin toimitusjohtaja Pertti Aaltonen toimii puhujana OP:n ja Evershedsin järjestämässä webinaarissa aihealueenaan MBO-kaupat ja ESG. Webinaari järjestetään tiistaina 3.10.2023 klo. 17-19. Näet puhujat ja puheenaiheet sekä pääset ilmoittautumaan webinaariin mukaan tästä linkistä.

Webinaarin esittely:
Vastuullisuuden näkökulman ottaminen yritystoimintaan ei vain edistä positiivisia vaikutuksia ympäristölle ja yhteiskunnalle, vaan se voi myös olla kilpailuetu ja parantaa yrityksen mainetta. Monet sijoittajat, asiakkaat ja muut sidosryhmät arvostavat yrityksiä, jotka toimivat vastuullisesti. Yritysten on entistä enemmän otettava huomioon sosiaaliset, ympäristölliset ja eettiset tekijät päätöksenteossaan ja toiminnassaan.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan vastuullisuuden näkökulmasta yritysjärjestelyissä ja yritystoiminnassa.

Tilaisuus on hyvä mahdollisuus saada syvällistä tietoa omistajavaihdoksista ja vastuullisuudesta liiketoiminnassa asiantuntijoiden johdolla. Kuulet kokeneiden puhujien innostavia tarinoita ja käytännön esimerkkejä siitä, miten vastuullisuus voi parantaa liiketoimintaa käytännössä. He avaavat näkökulmiaan mm. omistajavaihdoksista ja vastuullisesta liiketoiminnasta, tarjoten samalla konkreettisia vinkkejä ja ratkaisuja.