MBOpartners

Santeri Ukkonen MBO Partnersin osakkaaksi

MBO Partners Oy on 16.1.2023 kutsunut analyytikkona toimineen Santeri Ukkosen yhtiön osakkaaksi. Santeri on toiminut analyytikkona yhtiön projekteissa loppuvuodesta 2021 alkaen ja kasvattanut rooliaan ja vastuutaan myös analyytikon tehtävien ulkopuolelle.

”Santerin rooli ja vastuut ovat kasvaneet nopeasti numeroiden murskauksesta kokonaisvaltaisempaan osallistumiseen yrityskauppa ja -rahoitusprojekteissa. Näin ollen hänen kutsumisensa osakkaaksi oli luonnollinen seuraava askel sekä Santerille että yhtiöllemme. Olemme erittäin iloisia siitä, että Santeri on ottanut rohkean askeleen työurallaan päättäessään ryhtyä yrittäjäksi. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi MBO Partnersin osakastiimiin”, toteavat MBO Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Juurakko ja toimitusjohtaja Pertti Aaltonen.

”MBO Partners on tarjonnut loistavan näköalapaikan suomalaiseen yritysmaailmaan sekä rahoitus- ja yritysjärjestelyihin. On hienoa olla mukana työskentelemässä kokeneiden ja ammattitaitoisten alan asiantuntijoiden kanssa ja päästä kehittämään MBO Partnersin toimintaa entisestään”, Santeri kommentoi.