MBOpartners

MBO Partnersissa tehtiin MBO-kauppa

MBO Partnersin perustaja, Senior Advisor Matti Mattila jää asteittain eläkkeelle vuoden 2022 kuluessa. Osakkaat Pertti Aaltonen ja Kari Juurakko ovat ostaneet tammikuussa Matin osuuden yrityksen osakkeista. Matti jatkaa MBO Partnersin osa-aikaisena neuvonantajana yrityksen projekteissa huolehtien, että hänen asiakkaidensa käynnissä olevat projektit hoidetaan laadukkaasti maaliin.

Matti perusti MBO Partnersin vuonna 2003, ja toimi yrityksen toimitusjohtajana joulukuuhun 2020 saakka. Hän on läpi MBO Partnersin elinkaaren ollut mukana toteuttamassa yli sataa yrityskauppaa tai rahoitusjärjestelyä.

Matin uusi rooli ”emeritus yritysjärjestelijänä” antaa mahdollisuuden ottaa vastaan hallituksen jäsenyyksiä yhtiöissä, jotka voisivat hyötyä ulkopuolisesta hallituksen jäsenestä.

”Työskentely erittäin kyvykkäiden ja pätevien Karin ja Pertin kanssa ovat hienosti antaneet virtaa omaankin työhön kuluneen puolentoista vuoden aikana. Hyvällä yhteistyöllä olemme löytäneet erinomaisia ratkaisuja asiakkaiden yrityskauppa- ja rahoitushankkeissa. MBO Partners jää hyviin käsiin!”, kuvailee Matti tunnelmiaan.

”Matti on luotsannut MBO Partnersia menestyksellisesti lähes kahdenkymmenen vuoden ajan, jona aikana on syntynyt valtava määrä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Jatkamme Matin viitoittamalla tiellä ja palvelemme sekä yrittäjiä että yrityksiä siten, että pitkäaikaisten asiakkaidemme määrä kasvaa entisestään. Silloin tiedämme, että olemme onnistuneet työssämme hyvin.”, toteavat Pertti ja Kari yhdestä suusta.