MBOpartners

MBO Partners uudistaa visuaalisen ilmeensä ja julkaisee uudet verkkosivut

MBO Partners juhlistaa alkavaa vuotta uudistamalla visuaalisen ilmeensä ja julkaisemalla uudet verkkosivut. Uudistuksen myötä MBO Partnersin pääväriksi vaihtuu arvokas tummansininen, joka kuvastaa MBO Partnersin vahvaa ammattitaitoa ja luotettavuutta sekä kotimaisen yrittäjyyden arvostusta.

Yrityksen uudet verkkosivut vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja luovat selkeämmän kuvan MBO Partnersin palvelutarjonnasta. Sivuilta voi lukea yksityiskohtaista tietoa MBO Partnersin palveluista sekä ajankohtaisia ja informatiivisia kirjoituksia yritykseen ja yrityskauppoihin liittyvistä aiheista. Sivusto palvelee asiakkaita kokonaisuudessaan sekä suomeksi että englanniksi.

Uusi visuaalinen ilme on Neutron Designin Topi Saaren käsialaa, ja uudet verkkosivut on luotu yhteistyössä markkinointitoimisto Creative Gorillan kanssa.